Hold din næste fest i en hyggelig hytte

En dejlig hytte i Himmerland – perfekt til din fest

Næsgården er en dejlig nyrenoveret hytte, som ligger lige ned til Madum Sø i Rold Skov ved Skørping. Der er plads til 50 gæster som tilmed kan overnatte i hytten – og der er alt det nødvendige køkkenudstyr til din fest. Hytten ligger kun 15 km. fra motorvejen og nåes fra E45 ved Støvring eller Haverslev.

Udover selve festlokalet er der indrettet 2 charmerende hyggekroge med plads til alle dine gæster i de behagelige lædersofaer – perfekt til aften- og nattetimerne.

Priser fra kr. 4.000.

Dine gæster kan overnatte i hytten

Næsgården indeholder gode muligheder for overnatning. Der er således ialt 5 soverum og god plads til opstilling af telte eller campingvogn. Der er 51 sovepladser i selve hytten og adskillige bruserum mv.

Køkkenet indeholder både et stort komfur med 6 kogeplader, 2 ovne og køleskab og fryser. Der er komplet service i køkkenet til 50 gæster. Der er således mulighed for både at tilberede maden i køkkenet – eller at få maden leveret.

Brug den dejlige natur ved hytten

Hytten ligger helt ned til søbredden på Madum Sø, og giver således mulighed for masser af aktiviteter i vandet. Der er boldbaner og bålplads – og hvad med en rask gåtur omkring Madum Sø?

Området er en del af Rold Skov, og indeholder derfor adskillige hyggelige skovstier, som giver oplevelser til både børn og voksne.

Vi glæder os til at se dig på Næsgården.